Expandált lemez (standard)

Kiterjesztett fémhálót 3-100 mm-es hálószem méretig kínálunk, melyet 1250 mm-es maximális szélességű lapban, tekercsben vagy a rendelt formában szállítunk, hossz tekintetében tekercs esetén akár a 2000 métert is elérheti.

 

Az általunk gyártott expandált lemez esetében olyan alapanyagokat használunk, mint: acél, elektrolitikusan vagy tűzihorganyzott acél, 1.4301 (AISI 304) vagy 1.4404 (AISI 316L) rozsdamentes acél, alumínium, réz, sárgaréz, titán cink, műanyag szalagok vagy lapok formájában, amelyek anyagvastagsága 0,3 mm és 3,0 mm között mozog.

A legelterjedtebb rombusz alakú hálók (a táblázatban R betűvel jelöltük) mellett vannak hatszögletű hálós mintáink is – az ún. méhsejt alakú hálók (a táblázatban M betűvel jelöltük). Az ezen a területen alkalmazott megoldások típusa nagymértékben függ az ügyfél preferenciáitól és attól, hogy a kiterjesztett fémháló praktikus vagy dekoratív funkciót tölt be.

 

Az általunk kínált expandált lemez gyártása és jelölése a DIN 791 szabvány szerint történik. Meg szeretné nézni, milyen az Ön által megrendelt expandált lemez? Kérjük, tekintse meg a galériát.

Az alábbi diagram az expandált lemez jelölésének módját mutatja:

Az alábbi táblázatok anyagonkénti bontásban tartalmazzák standard termékeinket:

Kiterjesztett fémháló tökéletesen illeszkedő paraméterekkel:

A kiváló minőségű expandált lemez széles lehetőségeket biztosít a belsőépítészetben,  az építőipar, az ipar, a szűrés és a POS ipar különböző elemeinek gyártásában. A megfelelő anyag, forma és szín kiválasztásával segítünk céljai elérésében. A megrendelő igényeitől függ, hogy a kívánt vizuális hatás elérését szolgálja vagy elsősorban praktikus célokat szolgál. A kiterjesztett fémháló sokféle felhasználási módja lehetséges. A legkülönbözőbb iparágak képviselőivel való együttműködésben szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletes megoldásokat kínáljunk.

A modern, jól felszerelt géppark fémjelzi cégünket. A szabadalmaztatott technológiák és az iparág legjobb szakembereinek tudása birtokában biztosíthatjuk, hogy az általunk szállított expandált lemezek teljes mértékben megfeleljenek megrendelőink által támasztott teljesítményparamétereknek. Sikeresen teljesítünk egyedi vevői megrendeléseket, a megrendelő elvárásainak  és formai igényeinek figyelembe vételével. 

A kiterjesztett fémháló gyártójaként olyan elemeket szállítunk, amelyek biztosítják:

 

Kiemelkedő tartósságát

 

Kívánt esztétikai hatását

 

Meghatározott méretparamétereket

Expandált lemez - Válasszon bevált alapanyagokat

Sokféle alapanyagból gyártunk expandált lemezt. A legnépszerűbbek közül érdemes megemlíteni az alumíniumlemezt, a horganyzott acéllemezt, a hidegen hengerelt acéllemezt, valamint a rozsdamentes acél/saválló lemezt.

A hozzánk intézett megkeresésekben az alábbi pontosításokat kérjük:

Szembőség, lehetőleg DIN L x S x M x G formában (pl. 6 x 3 x 0,6 x 0,5)

Anyagtípus (pl. hidegen hengerelt acél DC01)

Lap vagy tekercs méretei (pl. 1000 x 500 mm vagy 1000 x 20 m)

Mennyiség (pl. 100 db vagy 200m²)

Ha nem találta meg a kívánt paramétereket a standard választékunkba, kérjük, lépjen tovább az Expanded Lemezháló (egyedi gyártás) részhez.