Cégünk

Netexpol egy családi vállalkozás, amely az expandált lemez előállításának technológiáját tökéletesíti 1989 óta.

 

Lengyelország vezető expandált lemez gyártójaként ennek az anyagnak a gyártására és feldolgozására specializálódott egyedi gépparkkal rendelkezünk. Gyártási folyamatainkat és képességeinket folyamatosan fejlesztjük, sok éves tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy szabadalmaztatott megoldásokat fejlesszünk ki az expandált lemez feldolgozására szolgáló speciális gépek tervezésében és kivitelezésében. Vásárlóink egyedi igényeire szabott termékeket kínálunk, legyen szó néhány vagy több ezer négyzetméteres háló megrendeléséről. Rugalmasság kétségtelenül az egyik legnagyobb erősségünk, széles anyag-, minta- és raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a növekvő piaci igényeknek.

Megbízhatóság és Garancia

Annak érdekébe, hogy a legmagasabb minőségű expandált lemezt biztosítsuk vevőink számára, a Netexpol a következő területekre összpontosít:

 

  • Szabadalmaztatott technológiai megoldások
  • A termelési módszerek folyamatos fejlesztése
  • A piacon bevált alapanyagok használata

 

Mindezek az elemek jelentős hatással vannak a kívánt funkcionális és vizuális paraméterekkel rendelkező kiterjesztett fémháló minőségére. Legyen szó akár egyedi megoldásokról, amely illeszkedik a modern trendekbe, minimalista és ipari építészeti irányzatók, vagy akár robusztus elemek gyártásától az ipari megoldásokig, a Netexpol kínálata minden igényt kielégít. Különböző szilárdságú, súlyú, formájú és méretű expandált lemezt szállítunk, mivel tisztában vagyunk a vásárlóink által megfogalmazott változatos követelményekkel.

Fő tőkének az alkalmazottakat tartjuk, akik nagyon elkötelezettek ezen a területen és lelkesen végzik munkájukat.

Hagyomány

Netexpol története 1989-ig nyúlik vissza, fő célunk az expandált lemez előállítási technológiájának tökéletesítése.

Tanácsadás

Csapatunk képzett és szenvedélyes szakemberekből áll. Az expandált lemezek eltérő optikai hatásuknak köszönhetően a felhasználási lehetőségek széles tárházát kínálja ezért segítséget nyújtunk az adott célra legmegfelelő típus kiválasztásában.

Technológia

Saját tervezésű, speciális gépparkkal rendelkezünk az expandált lemez gyártására és feldolgozására. Több évtizedes tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy saját megoldásokat fejlesszünk ki a gyártás tervezésében és kivitelezésében.

Rugalmasság

Saját technológiánk és az ügyfélhez való egyéni hozzáállásunk lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott terméket kínáljunk. A megrendeléseket kis és nagy mennyiségben, szabványos lapokban, valamint tekercsben és vágott formában egyaránt teljesítjük.

Logisztika

Cégünk közép-európai elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy költséghatékony szállítási módokat tudunk ajánlani vevőink számára. Szállítási módok: csomagos és raklapos szállítás, szállítmányozó cég segítségével vagy saját gépjárművel.

Ökológia

Az expandált fém gyártási folyamata során nem keletkezik hulladék, így környezetbarát anyagnak minősül, minimális ökológiai lábnyom.